Skip to main content

Custom Applications.

Στη Think-Different σκεφτόμαστε διαφορετικά, σκεφτόμαστε σαν πελάτες, με γνώμονα πάντα και μόνο την ποιότητα για όλες τις ιδιαίτερες (Custom) υπηρεσίες παραγωγής ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών μας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για Ηλεκτρονικά καταστήματα B2C και Β2Β e-Shops, με Custom συνδέσεις ERP, αλλά και πλήρους διαχείρισης αυτών, στα πλαίσια έργων που αναλαμβάνουμε. Καλύπτουμε ως digital agency τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε πελάτη μας όσον αφορά τα ιδιαίτερα project, όπως εκπαιδευτική διαχείριση LMS, Custom Booking Engines, Ψηφιακές Πύλες (Portals), Ειδησεογραφικές Ιστοσελίδες, αλλά και την ψηφιακή προώθηση τους με πολλαπλές τεχνικές (SEO, SEM, SMM) για την βέλτιστη προσαρμογή και αξιοποίηση τους προς όφελος του κάθε πελάτη μας. Δείτε τις υπηρεσίες μας, που ξεχωρίζουν για ένα και μόνο βασικό στοιχείο, την ποιότητα.

Ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops) B2C και Β2Β

Αναπτύσσουμε εφαρμογές ηλεκτρονικού καταστήματος για επιχειρήσεις με πελάτες Λιανικής (e-Commerce B2C) και με πελάτες Χονδρικής (e-Commerce B2Β), προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις. Το B2B e-Shop (Business-to-business) αφορά όσους συνεργάζονται με Χονδρέμπορους, Μεγάλους λιανοπωλητές, Μεταπωλητές, Οργανισμούς όπως σχολεία ή μη κερδοσκοπικοί οργανισμοούς.

Προώθηση με πολλαπλές τεχνικές (SEO, SEM, SMM)

Παρέχουμε Search Engine Optimization (SEO) ώστε να βρίσκεστε σε υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα της Google, τηρώντας ευλαβικά τις κατευθυντήριες γραμμές (guidelines). Διαφημίσεις Search Engine Marketing (SEM) στο Google Ads, για να σας προωθήσουμε μέσα από πληρωμένες διαφημίσεις (PPC). Social Media Management (SMM) για λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, TikTok) και προωθούμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας σε αυτές τις πλατφόρμες.

Ηλεκτρονική εκπαιδευτική διαχείριση LMS

Δημιουργούμε ιστοσελίδες LMS (Learning Management Systems-LMS) που μπορούν να διανέμουν και να διαχειρίζονται όλες τις μαθησιακές ανάγκες, όπως να επιτρέπουν στους διαχειριστές να εγγράφουν νέους εκπαιδευόμενους, να καταγράφουν την ολοκλήρωση των μαθημάτων και ενοτήτων και τις επιδόσεις των εκπαιδευομένων, και να δημιουργούν σχετικές αναφορές.

Custom συνδέσεις eShop με ERP

Συνδέοντας το ERP με το ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) ή με την ιστοσελίδα, ο κατάλογος των προϊόντων και η ενημέρωση των στοιχείων γίνεται μόνο σε ένα σύστημα, στο ERP, ενώ το eshop ή η ιστοσελίδα παίρνει αυτά τα στοιχεία αυτόματα. Η ενημέρωση και η μεταφορά των δεδομένων (προϊόντα, παραγγελίες, πελάτες ή ότι άλλο απαιτείται) πραγματοποιείται σε δυο κατευθύνσεις από το ERP προς το ηλεκτρονικό κατάστημα (προϊόντα, παραγγελίες) και από το e-shop προς το ERP (παραγγελίες, πελάτες, απόθεμα).

Custom Booking Engines (On Line Booking)

Στην περίπτωση των επιχειρήσεων που δέχονται online κρατήσεις, online μαθήματα ή λειτουργούν με ραντεβού και reservations, τα οφέλη που προσφέρει ένα σύστημα online κρατήσεων και η δυνατότητα του να δέχεστε απευθείας κρατήσεις, αποφεύγοντας έτσι την προμήθεια προς τρίτους, είναι πολύ σημαντικά. Απογειώστε την επιχείρηση σας, δίνοντας την δυνατότητα στο site σας να έχει online κρατήσεις.

Ψηφιακές Πύλες (Portals)

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία ιστοσελίδων portal (Δικτυακή πύλη ή Portal ονομάζεται μία ιστοσελίδα η οποία αποτελεί μια πλατφόρμα διανομής πληροφοριών) για οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα και οργανισμό με τη χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνολογικών εργαλείων. Με βάσει τις ανάγκες σας, θα σας προτείνουμε την πλέον αξιόπιστη λύση για την κατασκευή ειδησεογραφικού portal, καταλόγου υπηρεσιών, παροχής on line υπηρεσιών, εφαρμογές ψυχαγωγίας και δικτύωσης.

Διαχείριση Ηλεκτρονικού Καταστήματος eShop

Αναλαμβάνουμε την πλήρη Διαχείριση Εshop της επιχείρησής σας για άμεση εξυπηρέτηση των πελατών σας. Μια πραγματικά καλή Διαχείριση Εshop (πωλήσεις, ανανέωση προϊόντων στη σελίδα, κλπ) απαιτεί πολύτιμο χρόνο και προσωπικό, με αποτέλεσμα πολύ συχνά μικρομεσαίες επιχειρήσεις να χάνουν σημαντικά κέρδη. Εξασφαλίζουμε την πλήρη διαχείριση του Eshop σας, ώστε οι υπάλληλοί σας και εσείς να ασχολείστε με τα πιο ουσιαστικά κομμάτια που απαιτεί η δουλειά σας.

Κατασκευή Ειδησεογραφικών Ιστοσελίδων

Δημιουργούμε ιστοσελίδες ενημέρωσης – ειδησεογραφικά portal, online ηλεκτρονικές εφημερίδες και περιοδικά με ειδικό σχεδιασμό ώστε να έχουν την δυνατότητα να φιλοξενούν απεριόριστα άρθρα ποικίλης ύλης και θεματογραφίας, με μεγάλο αριθμό διαφημίσεων μεγάλης προβολής. Δημιουργούμε online ειδησεογραφικά portal – blog ποίκιλης θεματολογίας όπως: ειδήσεων, σπορ, μουσικής, πολιτισμού, επιστημονικές, τεχνών, οικονομίας κτλ.

Διαχείριση Social Media

Μια αποτελεσματική στρατηγική για την διαχείριση Social Media – Social Media Management μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, να δημιουργήσετε μία δυναμική παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα και να αλληλεπιδράσετε με νέους ή δυνητικούς πελάτες. Δεν αποτελεί μόνο ένα μέσο προβολής της επιχείρησης σας, αλλά έναν σύμμαχο για να χτίσετε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες και το κοινό σας.