Skip to main content

Στη Think-Different σκεφτόμαστε διαφορετικά, αναγνωρίζουμε ότι ο κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες και γι’ αυτό το λόγο αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και προσαρμόζουμε το κατάλληλο Social Media Management & Advertising Strategy στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο με βάση το αντικείμενο, τους στόχους και τον ανταγωνισμό. Λόγο της μακροχρόνιας εμπειρίας μας μπορούμε να αναγνωρίσουμε και να εφαρμόσουμε εκείνες τις μεθόδους και στρατηγικές οι οποίες θα φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα στον μικρότερο χρόνο, έξυπνα και οικονομικά.

Γνωρίζουμε όλες τις απαραίτητες τεχνικές για τη διαχείριση & τη διαφήμιση Social Media ώστε να αυξήσουμε την αποδοτικότητα της επιχείρησης σας!

Social Media Management & Advertising

Αποκτήστε και εσείς ένα αξιόπιστο και έμπειρο συνεργάτη για την αποτελεσματική προώθηση της επιχείρησης σας με τα Social Media. Διαχειριζόμαστε τα Social Media & προβάλλουμε την επιχείρηση σας έξυπνα, στους κατάλληλους ανθρώπους, την καταλληλότερη στιγμή. Τόσο απλά.

Αν θα προσπαθούσαμε να το εξηγήσουμε απλά, θα λέγαμε ότι τα Κοινωνικά Δίκτυα (Social Media), αποτελούν το μέσο με το οποίο κάθε σύγχρονη επιχείρηση επικοινωνεί με τους πελάτες της, χτίζει μια σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεπίδρασης, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει το κύρος της. Μια επιτυχημένη στρατηγική στα κοινωνικά δίκτυα επιφέρει τεράστια οφέλη για εσάς και την επιχείρησή σας. Κάθε επιχείρηση που διαθέτει, εκτός του φυσικού ή ηλεκτρονικού της καταστήματος, Social Media Accounts διευρύνει τον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ εκείνης και των πελατών της. Πλέον εκτός του e-mail και του τηλεφώνου, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμεί, με την επιχείρηση. Είναι σημαντικό για τις επιχειρήσεις, οποιουδήποτε μεγέθους, εκτός από το website που απαιτείται να έχουν, αφού μέσα από αυτό γίνεται η πρώτη γνωριμία του Brand με τον πελάτη, να διαθέτουν έστω δύο επαγγελματικούς λογαριασμούς (συνήθως είναι το Facebook και το Instagram) στα Social Media.

Social-Media

Μετατρέψτε τα Social Media &

την αλληλεπίδραση με το κοινό

σε δικό σας πλεονέκτημα.

Think Different™

Think Different Guarantee

Εγγύηση ποιότητας του Think Different για Social Media Management & Advertising.

Προώθηση & διαχείριση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, για Social Media Marketing Ιστοσελίδων & e-Shop με αληθινά αποτελέσματα και για να είστε κοντά στο κοινό σας. Υπάρχει ένας καλύτερος και πιο σωστός τρόπος να κάνετε Social Media Marketing Strategy και είμαστε εδώ για να σας δείξουμε πώς να το κάνετε. Η υπηρεσία Social Media Management & Advertising είναι προσεγμένη έως και την τελευταία λεπτομέρεια και προσφέρεται με την κατασκευή ιστοσελίδας ή e-shop από τη Think Different, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την συνολική ποιότητα του αποτελέσματος marketing του project για την εταιρία σας. Διαφημίσετε σωστά, έξυπνα & οικονομικά μέσω των Social Media και αυξήστε τους επισκέπτες, τις προβολές και εν τέλη τις πωλήσεις σας!

Τα κοινωνικά δίκτυα (Social Media), αποτελούν σήμερα ένα πολύ σημαντικό μέσο επικοινωνίας με το οποίο κάθε σύγχρονη επιχείρηση έρχεται κοντά με τους πελάτες της, χτίζει μια σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεπίδρασης, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει διακριτικά το κύρος της. Μια επιτυχημένη Social Media Strategy (Στρατηγική στα Κοινωνικά Δίκτυα) επιφέρει τεράστια οφέλη για την επιχείρησή σας που ίσως ακόμη να μην γνωρίζετε και να μην υπολογίζετε. Πιο συγκεκριμένα επιλέγοντας τις υπηρεσίες διαχείρισης κοινωνικών δικτύων που σας προσφέρουμε κερδίζετε:

Ολοκληρωμένη παρουσία Εταιρικής Ταυτότητας

Σήμερα είναι επιτακτικής ανάγκης για λόγους maketing και σωστής στρατηγικής Branding, όλων των μεγεθών τις επιχειρήσεις, να διαθέτουν έστω δύο επαγγελματικούς λογαριασμούς στα Social Media, εκτός φυσικά από τον ιστότοπο που απαιτείται να έχουν, αφού μέσα από αυτό γίνεται μια πρώτη γνωριμία του Brand με τον πελάτη. Οι λογαριασμοί αυτοί, συνηθίζεται να είναι το Facebook και το Instagram ή το TikTok και το Twitter (πλέον X). Συνδυάζοντας την ιστοσελίδα και τα Social Media Accounts, η εταιρική ταυτότητα Branding ενισχύεται, ενώ παράλληλα δημιουργείται ένα διευρυμένο δίκτυο επιλογών και επικοινωνίας πληροφοριών μεταξύ επιχείρησης και πελάτη.

Αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών

Κάθε επιχείρηση που διαθέτει Social Media Accounts διευρύνει τον τρόπο επικοινωνίας με τους πελάτες της. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει πλέον άμεσα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμεί, με την επιχείρηση και αυτό αναβαθμίζει αυτομάτως τις υπηρεσίες που παρέχει κάθε επιχείρηση αφού ο τρόπος επικοινωνίας και εξυπηρέτησης αναβαθμίζονται.

Αναβάθμιση & αξιοπιστία του Brand

Μία επιχείρηση που σέβεται τον εαυτό της έχει χρέος να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο Brand name, διαθέτοντας επαγγελματικούς λογαριασμούς στα Social Media, ώστε να ενισχύεται το κύρος και η αξιοπιστία της. Κάθε εταιρεία εκτός το περιεχόμενο (content) που δημιουργεί και μοιράζεται με τους χρήστες, μοιράζεται τις αξίες της, δημιουργώντας διάφορα θεικά συναισθήματα σε όσους την ακολουθούν. Αυτή η αλληλεπίδραση που γεννιέται μεταξύ των πελατών και της επιχείρησης θεωρείται το κλειδί της επιτυχίας και της αύξησης πελατών.

Κατανόηση της συμπεριφορικής των πελατών

Η ψυχολογία και ο τρόπος δράσης των δυνητικών και υπαρχόντων πελατών είναι κλειδί για την αύξηση της κερδοφορίας μιας επιχείρισης. Για να γίνει κατανοητή η συμπεριφορά των πελατών, μπορεί να παρακολουθήσει κανείς τον τρόπο με τον οποίο διαδρούν στα εταιρικά Social Media Αccounts. Οι τρόπος διάδρασης είναι πολλοί και διαφορετικοί. Από τους σημαντικότερους  είναι η κριτική που θα κάνουν σε μία επιχείρηση, τα σχόλια στις αναρτήσεις της επιχείρησης, ακόμα και η θετική αντίδραση, τα γνωστά πλέον “Like”, σε οτιδήποτε αναρτηθεί από την επιχείρηση. Τα Social Media αποτελούν ένα εύκολο και σημαντικό εργαλείο παρακολούθησης της συμπεριφοράς των πελατών σας, καθώς αν “αποκρυπτογραφηθούν” σωστά, μπορούν να παρέχουν αναλυτικά στατιστικά στοιχεία, όπως αυτά των δημογραφικών και συμπεριφοριστικών στατιστικών αναλύσεων. Με αυτόν τον φαινομενικά απλό και συμπαθητικό τρόπο, μπορείτε να αναδιαμορφώσετε τις παροχές σας στις ανάγκες της εποχής και να ωφεληθείτε από αυτές. Φυσικά χρειάζεται κάποιος, όπως εμείς, η Think Different, να μπορεί και να αντλήσει αυτά τα δεδομένα, να τα αναλύσει και προσφέρει εύκολους τρόπους εκμετάλλευσής τους.

Αύξηση της φήμης και της αναγνωρισιμότητας του Brand

Σήμερα, όπως είναι ήδη γνωστό, είτε εάν η εμπειρία τους σχετίζεται με προϊόντα είτε με παροχή υπηρεσιών, και οι ευχαριστημένοι αλλά και οι δυσαρεστημένοι πελάτες, μοιράζονται τις εμπειρίες τους στα Social Media. Ένας ευχαριστημένος πελάτης αξιολογεί θετικά την εμπειρία του με την επιχείρηση, την προτείνει και πολλές φορές την διαφημίζει σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα μια δωρεάν για εσάς θετική διάδοση και διαφήμιση και εν τέλη αύξηση της φήμης και της αναγνωρισιμότητας του Brand σας.

Καλύτερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών

Kάθε επιχείρηση καθιστά την εξυπηρέτηση των πελατών της καλύτερη αλλά και την υποστήριξη τους ποιοτικότερη, διαθέτοντας λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Παρέχεται στον πελάτη (υπάρχον ή και στον εν δυνάμει) ένα επιπλέον νέο κανάλι επικοινωνίας και ψηφιακής εξυπηρέτησης με την επιχείρηση, το οποίο μπορεί να επιφέρει θετικά αποτελέσματα εφόσον αξιοποιηθεί ορθά και έξυπνα.

 

Στη Think Different έχουμε αναπτύξει μια πολύ συγκεκριμένη μεθοδολογία – στρατηγική,  καθώς χρησιμοποιούμε έναν μεγάλο αριθμό εργαλείων διαφήμισης και ανάλυσης, φροντίζουμε να εξελίσσουμε διαρκώς τις τεχνικές μας, για μια αποδοτική Στρατηγική Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media Strategy). Αποτελούμε συνεπώς ένα εξειδικευμένο Social Media Agency που είναι σημείο αναφοράς για τη δημιουργία μιας στρατηγικής marketing στα Social Media, Δείτε τους λόγους που ξεχωρίζουμε για τη Στρατηγική μας στα Κοινωνικά Δίκτυα (Social Media Strategy):

 • Έρευνα: Κάνουμε πρωτοποριακή έρευνα της διαδικτυακής παρουσίας της επιχείρησης σας.
 • Στόχευση: Σχεδιάζουμε την επικοινωνιακή στρατηγική σας, σύμφωνα με τους βασικούς στόχους σας, το κατάλληλο target group, τις customer personas κ.ά.
 • Διαχείριση λογαριασμών Social Media: Αναλαμβάνουμε ολοκληρωτικά την παρουσία σας στα Social Media τόσο οργανικά, όσο και με πληρωμένη διαφήμιση σε Facebook Ads, LinkedIn Ads, Tik Tok Ads και άλλα Social Media.
 • Τακτική επικοινωνία: Είμαστε διαρκώς δίπλα σας και προσφέρουμε διαφάνεια και τις πιο έξυπνες & αποδοτικές λύσεις.
 • Γνώση και εξειδίκευση: Γνωρίζουμε όλες τις τάσεις και τις τελευταίες μεθόδους Performance & Branding για το όφελος της επιχείρησης σας
 • Σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό: Μέσα από τη διαχείριση λογαριασμών Social Media αυξάνουμε σταδιακά τα αποτελέσματα της επιχείρησης σας στις διάφορες πλατφόρμες.
 • Υψηλό ROI: Προσφέρουμε αποτελέσματα με υψηλή επιστροφή στη διαφημιστική σας επένδυση, άμεσα.
 • Επιστημονική μεθοδολογία: Γνωρίζουμε καλά όλη την επιστημονική μεθοδολογία του Social Media Marketing και το πιο σημαντικό, καταφέρνουμε την φέρνουμε στα μέτρα των αναγκών της δική σας επιχείρησης.
 • Γνώση εργαλείων: Συνδυάζουμε τη γνώση μας σε Google Ads, Facebook Ads, Tik Tok Ads, και συνολικά του Social Media Marketing για την μεγιστοποίηση της απόδοσης και το δικό σας κέρδος.
 • Περισσότερο από experts: Αποτελούμε τον νέο στρατηγικό συνεργάτη της επιχείρησης σας καθώς προσφέρουμε κέρδος σε εσάς με έξυπνο τρόπο της διαχείρισης των Social Media και του Brand σας γενικότερα.
 • Διαρκής ενημέρωση: Ερευνούμε συνεχώς για νέες τεχνολογικές λύσεις, όπως για παράδειγμα της Τεχνητής Νοημοσύνης AI (Artificial Intelligence) και ενημερωνόμαστε διαρκώς για όλες τις τάσεις και τις  τεχνολογικές αλλαγές των διάφορων πλατφορμών.
 • Επένδυση: Μετατρέπουμε τη διαφήμιση στα Social Media από ένα ακόνη έξοδο της επιχείρησής σας, σε μια ευχάριστη και αποδοτική επένδυση για το μέλλον της επιχείρηση σας.

Πιστεύουμε ότι η σωστή διαχείριση και η διαφήμιση στα Social Media είναι αυτή τη στιγμή ίσως μια από τις πιο δυνατές διαφημίσεις στο κόσμο του Digital Marketing, αφού οι διαφημίσεις προβάλλονται παντού, εύκολα και σχεδόν ανέξοδα. Διαφημιζόμενοι στα Social Media μπορείτε να ορίσετε πολύ γρήγορα έναν από τους παρακάτω στόχους:

 • Ενίσχυση του traffic στη σελίδα ή το e-shop σας
 • Ενδυνάμωση του Brand Awareness
 • Μεγαλύτερο Engagement
 • Αύξηση του Intent (της πρόθεσης) των ακολούθων για αγορές
 • Διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών σε στοχευμένο κοινό
 • Προσέλκυση νέων συνεργατών για την εξέλιξη της επιχείρησης σας
 • Άνοδος των Followers

Αυτοί φυσικά είναι κάποιοι εύκολοι στόχοι που μπορούν να οριστούν και φυσικά με τη διαφήμιση στα Social Media μπορείτε να κερδίσετε και Awareness της επιχείρησης. Το Social Media Marketing έγινε πολύ πιο ανεπτυγμένο και εκτός από τα παραπάνω μπορεί να οριστεί ως στόχος η πώληση ή κάποιο Custom Event όπως η συμπλήρωση μιας φόρμας. Ορίζοντας τον κατάλληλο στόχο μπορούμε να αποφασίσουμε πότε να εμφανιστεί η κατάλληλη διαφήμιση για να επιτευχθεί ο στόχος που τίθεται.

Αναλαμβάνουμε το πως να διαφημίσετε σωστά, έξυπνα & οικονομικά και να αυξήστε τις πωλήσεις σας άμεσα, καθώς διαχειριζόμαστε λογαριασμούς όλων των κλάδων στις πλατφόρμες των Social Media. Επιπλέον, έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να αναλάβουμε και να εγγυηθούμε την απόδοση του δικού σας λογαριασμού σε:

 • Ρύθμιση και διαχείριση λογαριασμού
 • Καμπάνιες προβολής
 • Social Media Marketing Strategy
 • Link Building & Link Earning Strategy
 • Social Media Content Marketing
 • Call-To-Action Strategy
 • User Experience
 • Βελτιστοποίηση της επένδυσης (ROI)

Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας. Σκεφτείτε Διαφορετικά και επιλέξτε στρατηγικά.

Στη Think-Different σκεφτόμαστε διαφορετικά, αναλαμβάνουμε την  διαχείριση των Social Media και την προώθηση ιστοσελίδων και eShop μέσω Social Media και εργαζόμαστε για την βελτιστοποίηση της ψηφιακής παρουσίας επιχειρήσεων, παρέχοντας προσαρμοσμένες υπηρεσίες διαφήμισης. Αφήστε την έμπειρη ομάδα μας ψηφιακού μάρκετινγκ να αποφέρει τα μέγιστα της επένδυσης σας με διαφήμιση στα Social Media.

Steps to follow

Η μέθοδος που ακολουθούμε για το Social Media Marketing Strategy.

Η στρατηγική Social Media Marketing είναι εξαιρετικά σημαντική (ειδικά για μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις) καθώς αντανακλά την φιλοσοφία, το όραμα και τους στόχους της εταιρείας. Δείτε τα βήματα μιας πετυχημένης στρατηγική Social Media Marketing:

1

Ρύθμιση σελίδας / προφίλ

Ξεκινάμε με τη συζήτηση και την ανάλυση των στόχων σας και περνάμε στις στις απαραίτητες τροποποιήσεις στα προφίλ της εταιρείας σας στα Social Media. Τα ενημερώνουμε με τις απαραίτητες πληροφορίες που πιθανώς χρειάζονται, προσθέτουμε παροχές, το όραμά σας και τονίζουμε τα δυνατά σημεία σας που μπορούν να σας διαχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.
2

Βελτιστοποίηση σελίδας / προφίλ

Πραγματοποιούμε βελτιστοποίηση (SEO) στα προφίλ και τις σελίδες της επιχείρησής σας, αλλά και τη διαφήμιση σας για τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα της απόδοσης τους, της συνολικής εμφάνισης και εν τέλη της επιτυχίας της ψηφιακής σας παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε η επιτυχία να είναι μονόδρομος για εσάς.
3

Έρευνα Κοινού

Παρέχουμε τις μεθόδους και μπορούμε να σας βοηθήσουμε μετά από αναλύσεις, να μάθετε πού απευθύνεστε τώρα και πού πρέπει να απευθυνθείτε στρατηγικά, για να μεγιστοποιήσετε το πελατολόγιό σας, ακόμη και αν δεν ξέρετε ποιο ακριβώς είναι το κοινό σας ή εάν θέλετε να κάνετε ένα σημαντικό άνοιγμα σε περισσότερους υποψήφιους αγοραστές εκ νέου.
4

Στρατηγική Περιεχομένου

Νέο, ποιοτικό και δημιουργικό περιεχόμενο δημιουργούμε σε τακτική βάση για το κοινό σας, παρακινώντας με διάφορους τρόπους τους επισκέπτες να γίνουν ακόλουθοι (followers) σας και να αλληλεπιδράσουν με τη σελίδα σας και να μην χάσουν ποτέ το ενδιαφέρον τους για την εταιρεία σας. Έτσι, το νέο και ποιοτικό υλικό θα προσελκύει συνεχώς νέο κοινό στην επιχείρησή σας, αφού θα τους έχετε ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον και θα δημιουργήσουμε ένα κύκλο ανανέωσης δυνητικών πελατών!
5

Στρατηγική Social Media Marketing

Καθορίζουμε συνεχώς τους νέους στόχους που μας θέτετε και δημιουργούμε στρατηγικό πλάνο για τη δημιουργία των πλέον επιτυχημένων διαφημιστικών προωθήσεων στα Social Media, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, τις ανάγκες σας, αλλά και φυσικά το budget που θέλετε να διαθέσετε για διαφήμιση.
Think-Different - Social Media
Social Media Marketing Strategy

Ολιστική Στρατηγική Προώθησης στα Social Media.

Λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, τις ανάγκες σας, αλλά και τον προϋπολογισμό (budget) που θέλετε να επενδύσετε, καθορίζουμε τους στόχους σας αλλά και το συνολικό στρατηγικό σας πλάνο (Social Media Marketing Strategy) για τη δημιουργία των πλέον επιτυχημένων διαφημιστικών προωθήσεων στα Social Media.

1

Αλληλεπίδραση

Αξιοποιούμε τα δεδομένα της ανάλυσης του τι "τραβάει" την προσοχή των επισκεπτών σας, με τι παρακινούνται να αλληλεπιδράσουν και δημιουργούμε μια αποδοτική στρατηγική περιεχομένου.
2

Καμπάνιες

Αναπτύσσουμε νέες δυναμικές διαφημίσεις, καθώς παράλληλα παρακολουθούμε και διαχειριζόμαστε τα αποτελέσματα της κάθε καμπάνιας, ώστε να είναι και όλο και πιο επιτυχημένες.
3

Διαχείριση Ads

Αξιοποιώντας τις καλύτερες τεχνικές για την επίτευξη των στόχων που έχετε ορίσει σε εμάς, αναλαμβάνουμε πλήρως τη διαχείριση & τη στρατηγική του συνόλου του διαφημιστικού σας λογαριασμού.
4

Απόδοση Ads

Με σκοπό τη συνεχή μεγιστοποίηση των κερδών σας, αλλά ταυτοχρόνα και την ελαχιστοποίηση του κόστους, αναλαμβάνουμε την καθημερινή βελτιστοποίηση των διαφημίσεων σας.
• Σκεφτείτε διαφορετικά • Με προσανατολισμό την κορυφή
• Σκεφτείτε διαφορετικά • Με προσανατολισμό την κορυφή
• Σκεφτείτε διαφορετικά • Με προσανατολισμό την κορυφή
• Σκεφτείτε διαφορετικά • Με προσανατολισμό την κορυφή
• Σκεφτείτε διαφορετικά • Με προσανατολισμό την κορυφή
• Think Different • Social Media Management & Advertising • Διαφήμιση στα Social Media • Αλληλεπιδράστε σωστά, έξυπνα & οικονομικά
• Think Different • Social Media Management & Advertising • Διαφήμιση στα Social Media • Αλληλεπιδράστε σωστά, έξυπνα & οικονομικά
• Think Different • Social Media Management & Advertising • Διαφήμιση στα Social Media • Αλληλεπιδράστε σωστά, έξυπνα & οικονομικά
• Think Different • Social Media Management & Advertising • Διαφήμιση στα Social Media • Αλληλεπιδράστε σωστά, έξυπνα & οικονομικά
• Think Different • Social Media Management & Advertising • Διαφήμιση στα Social Media • Αλληλεπιδράστε σωστά, έξυπνα & οικονομικά

Συχνές ερωτήσεις στις υπηρεσίες Social Media

Τι σημαίνει διαχείριση Social Media;

Η διαχείριση των Social Media αποτελεί τη διαδικασίας της ανάλυσης του κοινού των Social Media και της δημιουργίας μιας στρατηγικής προσαρμοσμένης στις ανάγκες μιας επιχείρησης. Πιο αναλυτικά, περιλαμβάνει τη δημιουργία όλου του περιεχομένου ενός επαγγελματικού Social Media Profile, την συνεργασία με influencers, καθώς και την παρακολούθηση της απόδοσης των Social Media και του ROI.

Τι είναι το Social Media Marketing;

To Social Media Marketing αποτελεί μια μορφή Digital Marketing που αξιοποιεί τη δημοτικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση, την ανάπτυξη μιας επιχείρησης και την αύξηση των πωλήσεων. Ωστόσο, δεν περιλαμβάνει μόνο τη δημιουργία ενός επαγγελματικού προφίλ και τη δημιουργία δημοσιεύσεων (posts) ανά τακτά χρονικά διαστήματα στις Social Media πλατφόρμες. Το Social Media Marketing αποτελεί μια ολοκληρωμένη στρατηγική, με συγκεκριμένους, μετρήσιμους στόχους και περιλαμβάνει:

 • Την διαχείριση και βελτιστοποίηση των σελίδων μιας επιχείρησης στις διάφορες πλατφόρμες
 • Τη δημοσίευση φωτογραφιών, videos, stories, τα οποία αντικατοπτρίζουν την επιχείρηση σας και προσελκύουν το ανάλογο κοινό
 • Την απάντηση στα διάφορα σχόλια, κοινοποιήσεις για την ενίσχυση της καλής φήμης της επιχείρησης
 • Συνεργασία με influencers για την προώθηση και το brand awareness της επιχείρησης σας
 • Δημιουργία διαφημίσεων, για προσέλκυση μεγάλου, στοχευμένου κοινού

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας για να σας εξηγήσουμε αναλυτικότερα και να σας αποστείλουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

Γιατί χρειάζεστε διαφήμιση στα Social Media;

Όποιο και να είναι το μέγεθος της επιχείρησης σας, θα πρέπει να γνωρίζετε πως η χρήση των social media αποτελεί κάτι παραπάνω από μια τάση της εποχής, και ότι αποτελεί ένα βασικό σημείο του digital marketing για την επιχείρηση σας. Μέσα από τη διαφήμιση στα social media θα μπορέσετε να:

 • Προσελκύσετε νέο κοινό μέσα από ενδιαφέρον, ποιοτικό περιεχόμενο, και μέσα από τα social media ads
 • Αναπτύξετε το αίσθημα της εμπιστοσύνης, της αξιοπιστίας, να δείξετε το know-how και την προσωπικότητα της επιχείρησης σας
 • Προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε ένα μεγάλο εύρος κοινού

Γιατί χρειάζεστε επαγγελματική διαχείριση Social Media;

Πολλοί είναι οι επιχειρηματίες που θεωρούν πως μπορούν να αναλάβουν μόνοι τους τη διαχείριση των social media. Ωστόσο, η ανάθεση του έργου αυτού σε ειδικούς μπορεί να φέρει πολλά οφέλη για μια επιχείρηση. Ανάμεσα σε αυτά ανήκουν:

 • Οι ειδικοί παραμένουν ενημερωμένοι για όλες τις νέες τάσεις και τα trends
 • Καλή διαχείριση της φήμης της επιχείρησης σας και της επικοινωνίας με τους πελάτες σας
 • Αύξηση του κοινού σας
 • Reporting και παρακολούθηση της εξέλιξης της πορείας των καναλιών σας
 • Προσαρμογή της στρατηγικής της καμπάνιας σας στα Social Media με βάση τα νέα trends

Mε ποιες άλλες υπηρεσίες Digital Marketing μπορώ να συνδυάσω τη διαχείριση Social Media;

Η απάντηση είναι ναι. Η διαχείριση social media μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες υπηρεσίες, οι οποίες μπορούν να διαμορφώσουν μια δυνατή και αποτελεσματική στρατηγική. Μέσα σε όλες αυτές τις υπηρεσίες ανήκουν η διαφήμιση ιστοσελίδων (Google Ads), η προώθηση ιστοσελίδων SEO (Search Engine Optimization), για την οργανική αύξηση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, που εμπεριέχει και την υπηρεσία CRO (Conversion Rate Optimization) για την αύξηση πελατών, χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσετε επιπλέον χρήματα για διαφήμιση.

Γιατί και οι B2B εταιρείες χρειάζονται προώθηση στα Social Media;

Η λανθασμένη αντίληψη ότι οι Social Media υπηρεσίες είναι κατάλληλες μόνο για τις B2C επιχειρήσεις κρατά τις B2B επιχειρήσεις μακριά από το παιχνίδι των Social Media. Ωστόσο, τα αποτελέσματα μπορούν να είναι ενθαρρυντικά και για τις B2B επιχειρήσεις. Πιο αναλυτικά, τα οφέλη περιλαμβάνουν:

 • Εύκολη προσέγγιση νέων πελατών
 • Διατήρηση επικοινωνίας με τους υπάρχοντες πελάτες
 • Εύκολο τρόπο προβολής του Brand Identity και της φωνής του Brand σε κοινά B2B.

Τι είναι η προώθηση επιχείρησης μέσω social media;

Η προώθηση επιχείρησης μέσα από τα Social Media περιλαμβάνει την επί πληρωμή διαφήμιση μέσα στις διάφορες αυτές πλατφόρμες. Στις μέρες μας, περισσότεροι από 4 δις άνθρωποι χρησιμοποιούν τα Social Media. Μια μεγάλη ομάδα των χρηστών αυτών αποτελεί το κοινό το οποίο ενδιαφέρεται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Μέσα από την προώθηση της επιχείρησης μέσω Social Media θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με το κοινό σας και να τους ενημερώσετε σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Μπορείτε να αναλάβετε ένα ήδη υπάρχον Social Media Strategy;

Φυσικά και μπορούμε να αναλάβουμε ένα ήδη υπάρχον Social Media Strategy και να το αναβαθμίσουμε ή να το αλλάξουμε από την αρχή. Θα μελετήσουμε το Social Media Strategy σας και θα σας προτείνουμε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν ώστε να αρχίσει να αποδίδει καλύτερα.

Έχω ήδη λογαριασμούς στα Social Media, μπορείτε να με αναλάβετε;

Ναι, βεβαίως και μπορούμε. Μπορούμε να διορθώσουμε στοιχεία της διαχείρισης, να τρέξουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες που ήδη έχετε, να τις βελτιστοποιήσουμε και να δημιουργήσουμε νέες.

Ποιο είναι το κόστος διαχείρισης Social Media;

Κάθε επιχείρηση έχει τους δικούς της στόχους και ανάγκες. Έτσι, απαιτούνται εξατομικευμένες λύσεις για να φτάσει μια επιχείρηση στα επιθυμητά της αποτελέσματα. Με βάση λοιπόν τους στόχους της κάθε επιχείρησης, αλλά και το είδος των ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν για την απόκτηση τους, διαμορφώνεται το κόστος της διαχείρισης και διαφήμισης Social Media.

Σε ξενικές γραμμές το κόστος της δημιουργίας μιας στρατηγικής Social Media εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το μέγεθος και η φύση της επιχείρησής σας, οι στόχοι σας, ο ανταγωνισμός και η πολυπλοκότητα του έργου. Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες, δε μπορεί και δεν πρέπει να έχει τιμή φασόν. Κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή και έχει τις δικές της ανάγκες Social Media Marketing. Οπότε εκ των πραγμάτων, η αξία δε μπορεί να είναι συγκεκριμένη πριν γίνει μελέτη των αναγκών σας. Επίσης, γενικότερα δεν γίνεται να υπάρχει ένας γενικός τιμοκατάλογος για την διαφήμιση στο Social Media. Κάθε project που αναλαμβάνουμε να διαφημίσουμε έχει τις δικές του μοναδικές Social Media καμπάνιες και κάθε επιχείρηση τον δικό της προϋπολογισμό.

Αναλαμβάνουμε το πως να διαφημίσετε σωστά, έξυπνα & οικονομικά και να αυξήστε τις πωλήσεις σας άμεσα, καθώς διαχειριζόμαστε λογαριασμούς όλων των κλάδων στις πλατφόρμες των Social Media. Επιπλέον, έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να αναλάβουμε και να εγγυηθούμε την απόδοση του δικού σας λογαριασμού Το μόνο σίγουρο, είναι πως θέλουμε να μείνετε 101% ευχαριστημένοι από τη δουλειά που θα κάνουμε μαζί και με απτά αποτελέσματα. Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας για να σας αποστείλουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

Πώς θα ξεκινήσουμε το δικό μου Social Media Strategy;

Με βάση τις ανάγκες και τους στόχους σας θα δημιουργήσουμε μια μακροπρόθεσμη Social Media στρατηγική προσαρμοσμένη πάντα στην ευρύτερη Digital Marketing στρατηγική του brand σας. Κάθε project που αναλαμβάνουμε να διαφημίσουμε έχει τις δικές του μοναδικές Social Media καμπάνιες και κάθε επιχείρηση τον δικό της προϋπολογισμό. Το μόνο σίγουρο, είναι πως θέλουμε να μείνετε 101% ευχαριστημένοι από τη δουλειά που θα κάνουμε μαζί και με απτά αποτελέσματα.

Είτε τώρα ξεκινάτε και ενδιαφέρεστε να στήσετε ένα website ή ένα e-shop σύμφωνα με τα best practices του κλάδου, είτε βλέπετε ότι έφτασε η ώρα να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό, οι Social Media Specialists της Think-Different είναι εδώ για να σας βοηθήσουν! Για υπηρεσίες Social Media  Advertising σε όλη την Ελλάδα, επικοινώνησε σήμερα μαζί μας για να σας αποστείλουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στο δικό σας project και τις δικές σας ανάγκες.