Skip to main content

Στη Think-Different σκεφτόμαστε διαφορετικά, αναγνωρίζουμε ότι ο κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες και γι’ αυτό το λόγο αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και προσαρμόζουμε το κατάλληλο SEO strategy στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο με βάση το αντικείμενο, τους στόχους και τον ανταγωνισμό. Λόγο της μακροχρόνιας εμπειρίας μας μπορούμε να αναγνωρίσουμε και να εφαρμόσουμε εκείνο το SEO Strategy το οποίο θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στον μικρότερο χρόνο.

Με το σωστό SEO σας ανεβάζουμε στην πρώτη σελίδα της Google.

On-site & Off-site SEO

Αναλαμβάνουμε την βελτιστοποίηση SEO της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, και εντός (On-site) και εκτός σελίδας (Off-site). Στόχος του SEO είναι να αυξηθούν οι οργανικές επισκέψεις στο site σας μέσω της αναζήτησης. Τόσο απλά.

Για την ακρίβεια το SEO, στα ελληνικά μεταφράζεται ως βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης. Με απλούς όρους, ο όρος SEO περιγράφει τη συνολική αναδιαμόρφωση και βελτίωση μιας ιστοσελίδας, την αύξηση της επισκεψιμότητάς της, καθώς και την καλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα. Υπάρχουν τεχνικές On-Site (εντός ιστοσελίδας) και Off-Site SEO (χτίσιμο συνδέσμων, social media κλπ.). Μέσα από το γενικά σωστό SEO η Google πείθεται να ανεβάσει το site ψηλά στα οργανικά (μη πληρωμένα) αποτελέσματα. Θα πρέπει δηλαδή να μπορεί η Google να το “διαβάζει” σωστά (Google Friendly), αλλά και οι χρήστες να μπορούν να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνουν (User Friendly).

Bελτιστοποίηση εντός σελίδας (On-site SEO)

Είναι όλες οι τεχνικές ενέργειες που κάνουμε, καθώς και αλλαγές στο περιεχόμενο ορατές και μη από τους χρήστες, ώστε το site σας να είναι εύκολο να βρεθεί από τις μηχανές αναζήτησης. Μεταξύ άλλων, στοχεύει στη βελτιστοποίηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας αλλά και του κώδικα (html) πίσω από τη σελίδα, όταν χρειάζεται.

SEO_Half1 eShop_Conversion-Rate_Half1

Bελτιστοποίηση εκτός σελίδας (Off-site SEO)

Είναι όλες οι απαραίτητες ενέργειες, εκτός site, για να μπορεί η ιστοσελίδα να θεωρείται “έγκυρη” από τις μηχανές αναζήτησης και να κατατάσσεται υψηλότερα. Η σωστή προώθηση από τα social media, κριτικές χρηστών, αναφορές από άλλες σελίδες, το κατάλληλο περιεχόμενο και το χτίσιμο του brand, είναι ορισμένες από τις βασικές μας τακτικές.

On-site SEO (Bελτιστοποίηση εντός σελίδας)

Υπό τον όρο του On-Site SEO περιλαμβάνονται όλες οι τεχνικές βελτιστοποίησης ιστοσελίδας που γίνονται εντός του προωθούμενου ιστότοπου. Η “υγεία” της ιστοσελίδας σας είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας για την κατάταξή σας στα οργανικά αποτελέσματα της Google. Για αυτό φροντίζουμε να κάνουμε ένα λεπτομερές SEO Audit στην σελίδα σας ώστε να βρούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να τα διορθώσουμε. Περιλαμβάνει τεχνικές ενέργειες στο site, καθώς και αλλαγές στο περιεχόμενο ορατές και μη από τους χρήστες. Μεταξύ άλλων, στοχεύει στη βελτιστοποίηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας αλλά και του κώδικα (html) πίσω από τη σελίδα, όταν χρειάζεται. Οι τίτλοι, η ταχύτητα φόρτωσης, τα links σε άλλες σελίδες σας και οι εικόνες είναι κάποια από τα πιο συνήθη σημεία που κοιτάμε σε αυτό το κομμάτι του SEO. Με άλλα λόγια κάνουμε την ιστοσελίδα σας “Google Friendly” και η διαδικασία αυτή αυξάνει την χρηστικότητα της ιστοσελίδας σε σχέση με το χρήστη.

Off-site SEO (Bελτιστοποίηση εκτός σελίδας)

Με τον όρο Off-Site SEO αναφερόμαστε στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν “έξω” από την ιστοσελίδα σας για να μπορεί να χτιστεί ένα σωστό Backlink Profile. Τα backlink είναι σύνδεσμοι από άλλες σελίδες προς την σελίδα σας τα οποία ουσιαστικά “μιλάνε” για αυτήν και την προτείνουν. Έτσι, η Google εμπιστεύεται περισσότερο τη σελίδα σας και της δίνει παραπάνω πόντους για την κατάταξή της στα αποτελέσματά της. Στη διαδικασία χτισίματος των links από άλλες σελίδες, πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι σημαντικό να έχουμε backlinks από πολλές διαφορετικές ιστοσελίδες και ιδανικά από “έμπιστες” ιστοσελίδες. Ενδεικτικά, η σωστή προώθηση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι κριτικές των χρηστών, αναφορές από σελίδες με σχετική θεματολογία, το κατάλληλο περιεχόμενο και το χτίσιμο του brand, είναι ορισμένες από τις τακτικές που βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης, αλλά και τον χρήστη να κατανοήσουν περισσότερο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και να εμπιστευτούν.

Κανένας ιστότοπος δεν στέκεται

χωρίς μια ισχυρή ραχοκοκαλιά

και αυτή είναι το τεχνικό SEO.

Neil Patel

Think Different Guarantee

Εγγύηση ποιότητας του Think Different για κατασκευή SEO Strategy.

Βελτιστοποίηση SEO Ιστοσελίδων SEO & SEO e-Shop με αληθινά αποτελέσματα και καλύτερη κατάταξη. Υπάρχει ένας καλύτερος και πιο σωστός τρόπος να κάνετε SEO Strategy και είμαστε εδώ για να σας δείξουμε πώς να το κάνετε. Η υπηρεσία SEO Strategy είναι προσεγμένη έως και την τελευταία λεπτομέρεια και προσφέρεται με την κατασκευή ιστοσελίδας ή e-shop από τη Think Different, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την συνολική ποιότητα του αποτελέσματος SEO του project για την εταιρία σας. Γιατί προσέχουμε αυτά που φαίνονται, αλλά κυρίως αυτά που δε φαίνονται.

Αν θα προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε απλά την βελτιστοποίηση SEO (Search Engine Optimization), θα λέγαμε ότι οι μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν κάποια ρομποτάκια (bots) προκειμένου να φιλτράρουν τα δεδομένα αναζήτησης σε συνάρτηση με την εμπειρία που είχαν οι χρήστες όταν επισκέφθηκαν τα διάφορα website. Έτσι δημιουργείτε μία βαθμολογία συνάφειας των όρων αναζήτησης, της χρηστικότητας και της σχετικότητας της σελίδας και αυτή η βαθμολογία καθορίζει που θα εμφανίζεται το δικό σας site όταν κάποιος χρήστης ψάξει τις υπηρεσίες σας. Τόσο μεγάλο ρόλο παίζει αυτή η διαδικασία όπου με τον σωστό τρόπο και με την κατάλληλη μελέτη στα «δωρεάν» οργανικά αποτελέσματα της Google, μπορεί να σας εμφανίσει στις πρώτες αναζητήσεις της πρώτης σελίδας για τη λέξη κλειδί που χρειάζεστε.

Σύμφωνα με έρευνες, τα στατιστικά δείχνουν ότι η εμφάνιση στην πρώτη θέση των οργανικών αποτελεσμάτων αναζήτησης, κερδίζει το 30% των χρηστών που αναζητούν μία υπηρεσία. Η αναζήτηση του αλγόριθμου μέσα στην σελίδα σας θα γίνει τόσο επιφανειακά όσο και εντός των σελίδων του ιστότοπου σας. Το τι θα βρει, σε τι μορφή, τι μέγεθος ακόμα και τι θέση, κρίνουν πολλά, αυτά που καλούμαστε εμείς να ρυθμίσουμε με τον ευνοϊκότερο τρόπο για εσάς. Είναι πλέον πασιφανές γιατί είναι σημαντικό για το site σας να έχει αυτή την υπηρεσία.

Έτσι, για να καταφέρει μία επιχείρηση να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και να βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις επισκεψιμότητας στις μηχανές αναζήτησης, χρειάζεται ένα σημαντικό αριθμό ενεργειών, που θα πρέπει να γίνονται με συστηματικό τρόπο και βαθιά γνώση του θέματος της βελτιστοποίησης των ιστοσελίδων και πάντα με στρατηγικό πλάνο (SEO Strategy). Αφήστε την έμπειρη ομάδα μας ψηφιακού μάρκετινγκ να μεταμορφώσει τις ταξινομήσεις των μηχανών αναζήτησής σας.

 • SEO Strategy
 • Search Engine Optimization
 • Search Engine Rankings
 • Keyword Analysis
 • Link Building & Link Earning Strategy
 • Content Marketing
 • Blog & Content Strategy
 • CRO (Conversion Rate Optimization)
 • Call-To-Action Strategy
 • User Experience & User Interface Design
 • Βελτιστοποίηση της επένδυσης (ROI)
 • Χρήση white hat πρακτικών και στρατηγικών
 • Εγγύηση μεγαλύτερης οργανικής επισκεψιμότητας

Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας. Σκεφτείτε Διαφορετικά και επιλέξτε στρατηγικά.

Στη Think-Different σκεφτόμαστε διαφορετικά, αναλαμβάνουμε την προώθηση ιστοσελίδων και εργαζόμαστε για την βελτιστοποίηση της ψηφιακής παρουσίας επιχειρήσεων, παρέχοντας προσαρμοσμένες υπηρεσίες SEO.

Steps to follow

Η μέθοδος που ακολουθούμε για τη Δημιουργία SEO Strategy.

Το SEO οδηγεί τις ιστοσελίδες στην 1η σελίδα της Google όπου ψάχνει και ο περισσότερος κόσμος. Αυτό σημαίνει αύξηση επισκεψιμότητας, αύξηση πωλήσεων και μεγαλύτερη κερδοφορία. Για να το πετύχουμε ακολουθούμε τα εξής βήματα:

1

Αναζήτηση Λέξεων Λειδιών (Keyword Research)

Ξεκινάμε με αναλυτική συζήτηση με τον πελάτη για να κατανοήσουμε την ταυτότητα, την φιλοσοφία και τους στόχους της επιχείρησής και προτείνουμε εναλλακτικές προτάσεις που θα ταιριάζουν στο ύφος και την εταιρική κουλτούρα.
2

Δημιουργία Περιεχομένου (Content Creation)

Το μοναδικό, σχετικό και αυθεντικό περιεχόμενο είναι ζωτικής σημασίας για το SEO. Αφού κάνουμε το Keyword Research, σειρά έχει να δημιουργήσουμε νέο περιεχόμενο (content ) πάνω σε αυτό. Είναι γνωστό ότι η Google "εξετάζει" συχνά την ιστοσελίδα μας και ελέγχει κάθε σελίδα και άρθρο ξεχωριστά, για να εξακριβώσει αν το περιεχόμενο είναι σχετικό με το θέμα του ιστότοπου. Φροντίζουμε λοιπόν να εμπλουτίζουμε τη σελίδα με πρωτότυπο περιεχόμενο που έχει αξία για αυτόν που το διαβάζει και έχει άμεση σχέση με το αντικείμενο της σελίδας, με γνώμονα πάντα την καλύτερη κατάταξη του site στη Google.
3

On-Site SEO

Η “υγεία” και η ταχύτητα της ιστοσελίδας σας είναι ιδιαίτερα σημαντικοί παράγοντες για την κατάταξή σας στα οργανικά αποτελέσματα της Google. Για αυτό φροντίζουμε να κάνουμε ένα λεπτομερές SEO Audit Report στην σελίδα σας ώστε να βρούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να τα διορθώσουμε. Γνωρίζοντας την κατασκευή μιας ιστοσελίδας από το μηδέν, μπορούμε να αναδείξουμε και να επιλύσουμε πραγματικά προβλήματα που δεν θα βρείτε με έναν απλό έλεγχο με κάποιο δωρεάν εργαλείο. Οι τίτλοι, η ταχύτητα φόρτωσης, τα links σε άλλες σελίδες σας και οι εικόνες είναι κάποια από τα πιο συνήθη σημεία που κοιτάμε σε αυτό το κομμάτι του SEO.
4

Off-Site SEO

Συνεχίζουμε με τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν “έξω” από την ιστοσελίδα σας, Off-Site SEO, για να μπορεί να χτιστεί ένα σωστό backlink profile. Τα backlink είναι σύνδεσμοι από άλλες σελίδες προς την σελίδα σας τα οποία την "υποστηρίζουν" και την προτείνουν. Έτσι, η Google εμπιστεύεται περισσότερο τη σελίδα σας και της δίνει παραπάνω πόντους για την κατάταξή της στα αποτελέσματά της. Στη διαδικασία χτισίματος των links από άλλες σελίδες, πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι σημαντικό να έχουμε backlinks από πολλές διαφορετικές ιστοσελίδες και ιδανικά από “έμπιστες” σχετικές ιστοσελίδες.
5

Local SEO

Οι επόμενες ενέργειες μας αναφέρονται στον στόχο να φέρνουν την εταιρεία σας πρώτη σε τοπικά αποτελέσματα της Google, το Local SEO. Είναι πολύ σημαντικό να στοχεύετε σε τοπικά αποτελέσματα παρά σε πιο γενικά, καθώς καταφέρνουμε να ανεβείτε στην κατάταξη της Google και μάλιστα σε συντομότερο διάστημα! Και εδώ, η επιτυχία του Local SEO βασίζεται στη σωστή στόχευση λέξεων-κλειδιών, προσεκτικά επιλεγμένων για να ενισχύσουν την παρουσία σας σε αναζητήσεις με βάση την τοποθεσία. Δημιουργούμε προφίλ Google My Business και φροντίζουμε τη σωστή διαχείρισή του.
6

Report & Monitor

Το SEO δεν σταματά εκεί. Δεν είναι μια μεμονωμένη προσπάθεια που γίνεται και διατηρείται εφάπαξ αλλά θέλει να παρακολουθούμε τις νέες αναφορές (Report) και συνεχή παρακολούθηση (Monitor) . Οι νέες τεχνολογίες και τα updates επιβάλλουν παραμετροποιήσεις στο τεχνικό κομμάτι, αλλά και νέες τεχνικές στη δημιουργία περιεχομένου. Ενημερωνόμαστε για όλες τις νέες εξελίξεις και είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, για να είστε κι εσείς μία θέση υψηλότερα στα οργανικά αποτελέσματα! Φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε συχνά για την κατάταξη του site σας και να προτείνουμε λύσεις ανάλογες των σύγχρονων μεθόδων και τεχνικών βελτιστοποίησης SEO.
Think-Different SEO
SEO Strategy Services

Τι περιλαμβάνουν οι υπηρεσίες SEO Strategy του Think Different.

Στις Υπηρεσίες SEO Strategy δεν κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών που θεωρούμε αναγκαίες.

Δημιουργία

 • SEO Strategy
 • Keyword Analysis
 • Link Building
 • Link Earning Strategy

Ανάπτυξη

 • Content Marketing
 • Blog & Content Strategy
 • CRO (Conversion Rate Optimization)
 • Χρήση White Hat Smart Strategy

Διαχείριση

 • Παρακολούθηση Google Analytics Report
 • Call-To-Action Best Strategy
 • Βελτιστοποίηση επένδυσης (ROI)
 • Παρακολούθηση ανταφωνισμού / προτάσεις
• Σκεφτείτε διαφορετικά • Με προσανατολισμό την κορυφή
• Σκεφτείτε διαφορετικά • Με προσανατολισμό την κορυφή
• Σκεφτείτε διαφορετικά • Με προσανατολισμό την κορυφή
• Σκεφτείτε διαφορετικά • Με προσανατολισμό την κορυφή
• Σκεφτείτε διαφορετικά • Με προσανατολισμό την κορυφή
• Think Different • SEO Strategy • 1st at Google
• Think Different • SEO Strategy • 1st at Google
• Think Different • SEO Strategy • 1st at Google
• Think Different • SEO Strategy • 1st at Google
• Think Different • SEO Strategy • 1st at Google

Συχνές ερωτήσεις στις υπηρεσίες SEO

Τι κερδίζω με τη SEO προώθηση ιστοσελίδων;

Μέσα από μια ολοκληρωμένη στρατηγική για προώθηση ιστοσελίδων στο Google κερδίζετε περισσότερους «δωρεάν» επισκέπτες, προσέγγιση στοχευμένου κοινού, branding, αύξηση πωλήσεων, υψηλές κατατάξεις στα αποτελέσματα αναζήτησης πάνω από τον ανταγωνισμό – η λίστα είναι μεγάλη και αυτά είναι λίγα μόνο από τα πλεονεκτήματα μιας πετυχημένης SEO στρατηγικής. Ελάτε στη Think-Different ή επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να σας κατατοπίσουμε καλύτερα, να σας εξηγήσουμε ή να σας αποστείλουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στο δικό σας project. Θέλουμε να μείνετε 101% ευχαριστημένοι από τη δουλειά που θα κάνουμε μαζί και με απτά αποτελέσματα.

Τι είναι το White Hat SEO, τι το Black Hat SEO και τι το Grey Hat SEO;

Τους όρους αυτούς τους χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε τις τακτικές SEO που χρησιμοποιεί ο καθένα και το πόσο αυτές εναρμονίζονται ή είναι αντίθετες με αυτά που προτείνει η Google.

Έτσι, White Hat τεχνικές, σημαίνει ότι ακολουθούμε τους κανόνες που προτείνονται.

Black Hat τεχνικές, σημαίνει ότι εφαρμόζουμε πρακτικές που απαγορεύονται από τη Google. Εδώ να σημειώσουμε ότι μπορεί να δείτε κάποια άμεσα αποτελέσματα στην αρχή αλλά υπάρχει και μεγάλος κίνδυνος να πέσει ποινή από την Google.

Με τον όρο Grey Hat, αναφερόμαστε σε συνδυασμό των παραπάνω τεχνικών.

Τι είναι το backlink; Χρειάζομαι backlinks προς τη σελίδα μου;

Backlink ονομάζεται ένας σύνδεσμος προς την ιστοσελίδα σας ο οποίος υπάρχει σε μία άλλη ιστοσελίδα. Παραμένει ακόμα ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για το που θα εμφανιστείτε στις μηχανές αναζήτησης άρα χρειαζόμαστε τα backlinks.

Σε πόσο διάστημα θα δω αποτελέσματα από το SEO;

Δυστυχώς με το SEO, τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα. Σε ότι αφορά το On-site SEO, θα δείτε πιο άμεσα αποτελέσματα καθώς θα βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας ως προς το SEO, αλλά ειδικά μία σωστή στρατηγική για off-site SEO διαρκεί αρκετούς μήνες μέχρι να φανούν τα αποτελέσματα.

Αφού μπορώ να διαφημιστώ και να βγω και πιο ψηλά, τι το χρειάζομαι το SEO;

Η αλήθεια είναι ότι η διαφήμιση φέρνει άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη στιγμή που θα ξεκινήσετε. Το πρόβλημα είναι ότι τόσο άμεσα θα εξαφανιστείτε μόλις σταματήσετε να πληρώνετε. Ακόμη, οι χρήστες, αρχίζουν κι εκπαιδεύονται όλο και περισσότερο και κάποιοι από αυτούς αποφεύγουν επίτηδες τις διαφημίσεις.

Ποιοι είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες για να εμφανιστώ ψηλά στην Google;

Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά την ποιότητα της ιστοσελίδας μας κι άρα και τα αποτελέσματά της στις μηχανές αναζήτησης. Η ταχύτητα της ιστοσελίδας σας, το Bounce Rate (αν μας επισκέπτονται και φεύγουν κατευθείαν δηλαδή), ο χρόνος παραμονής σε αυτήν, αν είναι mobile-friendly είναι κάποιο από αυτούς τους βασικούς παράγοντες.

Θέλω αν βγαίνω 1ος στην Google για την "τάδε" λέξη! Θα το κάνετε;

Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σίγουρα, αλλά αυτό είναι μια κακή ερώτηση και δεν μπορούμε να δώσουμε σωστή απάντηση. Άλλωστε, ο στόχος μας δεν είναι αποκλειστικά να βγούμε πρώτοι στη Google για μία βασική λέξη κλειδί, αλλά να φέρουμε κόσμο στην ιστοσελίδα μας. Αν λοιπόν μπορούμε να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα με άλλες λέξεις-κλειδιά, ας μην είμαστε και πρώτοι στη βασική λέξη κλειδί. Ελάτε στη Think-Different ή επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να σας κατατοπίσουμε καλύτερα, να σας εξηγήσουμε ή να σας αποστείλουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στο δικό σας project. Θέλουμε να μείνετε 101% ευχαριστημένοι από τη δουλειά που θα κάνουμε μαζί και με απτά αποτελέσματα.

Μπορείτε να αναλάβετε ένα ήδη υπάρχον SEO Strategy;

Φυσικά και μπορούμε να αναλάβουμε ένα ήδη υπάρχον SEO Strategy και να το αναβαθμίσουμε ή να το αλλάξουμε από την αρχή. Θα μελετήσουμε το SEO Strategy σας και θα σας προτείνουμε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν ώστε να αρχίσει να αποδίδει καλύτερα.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για υλοποίηση μιας διαδικασίας SEO;

Η διάρκεια της διαδικασίας του SEO εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του εγχειρήματος σας αλλά και από και τους στόχους σας. Ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί μπορεί να κυμαίνεται από 3 εβδομάδες έως και μερικούς μήνες.

Πόσο κοστίζει η υλοποίηση μιας διαδικασίας SEO;

Το κόστος της δημιουργίας μιας στρατηγικής SEO εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το μέγεθος και η φύση της επιχείρησής σας, οι στόχοι σας, ο ανταγωνισμός και η πολυπλοκότητα του έργου. Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες, δε μπορεί και δεν πρέπει να έχει τιμή φασόν. Κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή και έχει τις δικές της ανάγκες SEO. Οπότε εκ των πραγμάτων, η αξία δε μπορεί να είναι συγκεκριμένη πριν γίνει μελέτη των αναγκών σας. Ελάτε στη Think-Different ή επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να σας κατατοπίσουμε καλύτερα, να σας εξηγήσουμε ή να σας αποστείλουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στο δικό σας project. Θέλουμε να μείνετε 101% ευχαριστημένοι από τη δουλειά που θα κάνουμε μαζί και με απτά αποτελέσματα.

Πώς θα ξεκινήσουμε το δικό μου SEO Strategy;

Η βελτιστοποίηση και προώθηση μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μία ημέρα.

Μπορεί να το έχετε ακούσει έως τώρα και είναι αλήθεια: «Το SEO είναι μαραθώνιος και όχι sprint»!

Με βάση τις ανάγκες και τους στόχους σας θα δημιουργήσουμε μια μακροπρόθεσμη SEO στρατηγική προσαρμοσμένη πάντα στην ευρύτερη digital marketing στρατηγική του brand σας.

Είτε τώρα ξεκινάτε και ενδιαφέρεστε να στήσετε ένα website ή ένα e-shop σύμφωνα με τα best practices του κλάδου, είτε βλέπετε ότι έφτασε η ώρα να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό, οι SEO Specialists της Think-Different είναι εδώ για να σας βοηθήσουν! Για υπηρεσίες SEO σε όλη την Ελλάδα, ελάτε στη Think-Different ή επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να σας κατατοπίσουμε καλύτερα, να σας εξηγήσουμε ή να σας αποστείλουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στο δικό σας project. Θέλουμε να μείνετε 101% ευχαριστημένοι από τη δουλειά που θα κάνουμε μαζί και με απτά αποτελέσματα.