Skip to main content

Στη Think-Different σκεφτόμαστε διαφορετικά, αναγνωρίζουμε ότι ο κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες και γι’ αυτό το λόγο αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και προσαρμόζουμε το κατάλληλο Google Ads Marketing & Advertising Strategy στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο με βάση το αντικείμενο, τους στόχους και τον ανταγωνισμό. Λόγο της μακροχρόνιας εμπειρίας μας μπορούμε να αναγνωρίσουμε και να εφαρμόσουμε εκείνες τις μεθόδους και στρατηγικές οι οποίες θα φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα στον μικρότερο χρόνο, έξυπνα και οικονομικά.

Διαφημίσετε σωστά, έξυπνα & οικονομικά στο Google Ads & αυξήστε τις πωλήσεις σας άμεσα!

Google Ads Campaigns

Αποκτήστε και εσείς ένα αξιόπιστο και έμπειρο συνεργάτη για την αποτελεσματική προώθηση της επιχείρησης σας με το Google Ads. Προβάλλουμε την επιχείρηση σας έξυπνα, στους κατάλληλους ανθρώπους, την καταλληλότερη στιγμή. Τόσο απλά.

Αν θα προσπαθούσαμε να το εξηγήσουμε απλά, θα λέγαμε ότι το Google ads είναι η διαφημιστική πλατφόρμα της Google την οποία χρησιμοποιούμε προκειμένου να προβάλουμε διαφημίσεις στην αναζήτησης της Google. Μέσω του Google ads δημιουργούμε διαφημίσεις για την επιχείρησή σας οι οποίες εμφανίζονται μόνο σε λέξεις-κλειδιά και κοινά στόχευσης που φέρνουν αποτελέσματα (τηλεφωνικές κλήσεις, αγορές online, συμπλήρωση φόρμας ζήτησης προσφοράς κτλ). Γενικά μιλώντας, η διαφήμιση στην Google, είναι απόλυτα ελεγχόμενη ως προς το κόστος, στοχευμένη και μετρήσιμη. Οι διαφημίσεις Google Ads δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να διαφημιστούν ακριβώς τη στιγμή που οι πελάτες αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Θα λέγαμε, ότι είναι χαμηλού έως και μηδενικού ρίσκου, με (σχεδόν) εγγυημένα αποτελέσματα. Αρκεί, αυτός ο όποιος έχει αναλάβει τις καμπάνιες, να γνωρίζει τη δουλειά του.

Google-Ads_Think-Different

Η διαφήμιση στη Google

είναι σήμερα η δυνατότερη

διαφήμιση στον κόσμο.

Think Different™

Google Ads Campain Types

Τύποι διαφήμισης του Think Different για τη διαφήμιση μέσω Google Ads.

Η διαφήμιση των Google Ads μπορεί ως γνωστόν να ανήκει στους πιο διαδεδομένους τρόπους διαφήμισης του Digital Marketing, είναι, όμως, κάτι πολυδιάστατο με πολλά οφέλη για εσάς και την επιχείρησή σας. Αν στον κλάδο σας ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, το να δημιουργηθεί και να πληρωθεί μια καμπάνια αφήνοντάς την να τρέχει χωρίς στρατηγικό πλάνο, δεν θα σας αποφέρει κανένα αποτέλεσμα, καταλήγοντας να πληρώνετε για clicks και impressions, χωρίς να βλέπετε κανένα κέρδος στο e-Shop σας. Αν δεν σας ενδιαφέρουν τα πειράματα και αν δεν θέλετε να ξοδεύετε άσκοπα τον προϋπολογισμό σας, επιλέξτε να συνεργαστείτε με τη Think Different, μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία σε όλους τους τύπους καμπανιών Google Ads. Είμαστε εδώ για να συμβουλεύουμε, να σας προτείνουμε ένα στρατηγικό πλάνο Google Ads Strategy και σας βοηθήσουμε σε όποιον τρόπο διαφήμισης στο Google Ads επιθυμείτε για να φέρουμε στην επιχείρησή σας πελάτες μέσω της διαφήμισης! Δείτε τους πιθανούς τρόπους που μπορούμε να σας διαφημίσουμε μέσω του Google Ads.

Google Search Ads – Μια καμπάνια για να είσαι εκεί που ψάχνουν οι πελάτες σου.

Οι Διαφημίσεις Αναζήτησης εμφανίζονται στις σελίδες αποτελεσμάτων της Google, βρίσκονται στην κορυφή της σελίδας, έχουν την ένδειξη Ad ή Διαφ. και είναι διαφημίσεις που βασίζονται σε κείμενο . Προβάλλονται δηλαδή εκεί που ψάχνουν οι χρήστες, στη ίδια τη Google, αυτό είναι και το πλεονέκτημα τους.

Google-Search-Ads
Google-Display-Ads-2

Google Display Ads – Μια καμπάνια για να είσαι εκεί που συχνάζουν οι πελάτες σου.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται σε στοχευμένο κοινό, που ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά του ιδανικού πελάτη. Αυτό είναι το μεγάλο  όφελος εδώ. Χρησιμοποιούνται για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας (awareness) αλλά και να στοχεύσει κοινό remarketing – δηλαδή χρήστες που επισκέφθηκαν ήδη την ιστοσελίδα σας και θέλετε να επαναπροσεγγίσετε!

Google Shopping Ads – Μια καμπάνια για να είσαι εκεί που αγοράζουν οι πελάτες σου.

Οι Καμπάνιες Αγορών είναι οι ιδανικές για τα ηλεκτρονικά καταστήματα, καθώς εμφανίζει κατευθείαν το προϊόν στην κορυφή των αποτελεσμάτων και περιλαμβάνει λεπτομερείς πληροφορίες για τα προϊόντα, όπως εικόνες και τιμές.  Αυτός ο τύπος διαφήμισης Google απευθύνεται στον χρήστη που ψάχνει για να αγοράσει κάτι συγκεκριμένο.

Google-Shopping-Ads
Video-Ads

Video Ads – Μια καμπάνια για να είσαι εκεί που διασκεδάζουν οι πελάτες σου.

Εδώ ήχος και εικόνα ενός video είναι στη διάθεσή σας για να κεντρίσετε άμεσα το ενδιαφέρον του κοινού σας. Οι διαφημίσεις video αφορούν το YouTube και προβάλλονται είτε πριν είτε κατά τη διάρκεια των βίντεο και μπορούν επίσης να είναι με ή χωρίς δυνατότητας παράβλεψης (skip ad).

Think Different Guarantee

Εγγύηση ποιότητας του Think Different για τη διαφήμιση στο Google Ads.

Προώθηση Google Ads, για marketing Ιστοσελίδων & e-Shop με αληθινά αποτελέσματα και για να είστε στην 1η σελίδα της Google για το κοινό σας. Υπάρχει ένας καλύτερος και πιο σωστός τρόπος να κάνετε Google Ads Strategy και είμαστε εδώ για να σας δείξουμε πώς να το κάνετε. Η υπηρεσία Google Ads Strategy είναι προσεγμένη έως και την τελευταία λεπτομέρεια και προσφέρεται με την κατασκευή ιστοσελίδας ή e-shop από τη Think Different, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την συνολική ποιότητα του αποτελέσματος marketing του project για την εταιρία σας. Διαφημίσετε σωστά, έξυπνα & οικονομικά μέσω Google Ads και αυξήστε τις πωλήσεις σας!

Μέσω των Google Ads, η ίδια Google, ως η κυρίαρχη μηχανή αναζήτησης, προσφέρει ένα ισχυρό κανάλι για στοχευμένη διαφήμιση σε κάθε ιστοσελίδα ή e-Shop που διαθέτει ένα budget (μικρό ή μεγάλο) για να διαφημιστεί. Μέσα από την πλατφόρμα της Google Ads, έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε πολύ εύκολα σε πιθανούς πελάτες σας, τη στιγμή που αναζητούν το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε και έτσι αυξάνετε την πιθανότητα να μετατραπούν σε δικούς σας πελάτες. Με τα Google Ads, μπορείτε άμεσα να τοποθετήσετε τις διαφημίσεις σας σε ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών, από την ίδια τη μηχανή αναζήτησης της Google, είτε σε ιστότοπους που συνεργάζονται με τη Google, είτε στο YouTube και το Gmail, προσφέροντας έτσι πολλές μεγαλύτερες ευκαιρίες ορατότητας της επιχείρησής σας.

Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση ότι οι διαφημίσεις Google Ads αφορούν αποκλειστικά ένα κείμενο με στοχευμένες από εσάς λέξεις-κλειδιά, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και πιο πολυδιάστατη. Η Google προσφέρει μια πλούσια ποικιλία τύπων διαφημίσεων, όπως Google Search Ads, Google Display Ads, Google Shopping Ads, αναδεικνύοντας την προσαρμοστικότητα και την ευελιξία της πλατφόρμας σε διάφορες ανάγκες. Πιο συγκεκριμένα, η γκάμα ξεκινά από διαφημίσεις βασισμένες σε feeds, διαφημίσεις εικόνας, διαφημίσεις που χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη για ακόμα πιο έξυπνη στοχευμένη προβολή, μέχρι διαφημίσεις τύπου κανονικού video στο YouTube και άλλες τοποθετήσεις. Η Google σας παρέχει μια πληθώρα επιλογών για την ενίσχυση της online παρουσίας της επιχείρησής σας και η Think Different είναι μαζί σας στο να σας βοηθήσει να τις αξιοποιήσετε.

Η διαφήμιση στη Google είναι αυτή τη στιγμή πιθανώς η πιο δυνατή διαφήμιση στο κόσμο του Digital Marketing, αφού οι διαφημίσεις σας μπορούν να προβάλλονται στα μεγαλύτερα websites όπως το google.com, το gmail.com και το youtube.com . Ως διαφημιζόμενοι στο Google Ads μπορείτε να ορίσετε πολύ γρήγορα έναν από τους παρακάτω στόχους:

 • Να αυξήσετε την επισκεψιμότητα προς το φυσικό κατάστημα.
 • Να αυξήσετε την επισκεψιμότητα προς το website της επιχείρησης.
 • Να αυξήσετε τις κλήσεις (τηλεφωνήματα) προς την επιχείρηση.

Αυτοί που παρουσιάζονται είναι κάποιοι πολύ εύκολοι στόχοι που μπορούν να οριστούν άμεσα και εύκολα. Με τη διαφήμιση στο Google Ads μπορείτε να κερδίσετε Awareness της επιχείρησης. Το Βrand Αwareness που μπορείτε να κερδίσετε με το Google Ads είναι ουσιαστικά ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνονται οι καταναλωτές την ταυτότητα της εταιρείας σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, καθώς και το πως τοποθετείται η επιχείρηση σας ανάμεσα και σε σχέση με αυτές των ανταγωνιστών σας (που μπορεί ήδη να γνωρίζουν). Με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης AI (Artificial Intelligence) πλέον ο αλγόριθμος της Google έγινε πολύ πιο ανεπτυγμένος και εκτός από όσα προαναφέρθηκαν, μπορεί να οριστεί ως στόχος η πώληση ενός ή πολλών προϊόντων ή κάποια Ειδική Περίσταση (Custom Event), όπως η συμπλήρωση μιας φόρμας επικοινωνίας, για να έρθει ο πελάτης ευκολότερα σε εσάς. Ορίζοντας τον κατάλληλο στόχο η Google ξέρει ακριβώς και πότε να δείξει την κατάλληλη διαφήμιση για να επιτευχθεί ο στόχος που τίθεται.

Πολύ σύγχυση υπάρχει από τους πελάτες μας σχετικά με το κόστος των Google Ads. Η αλήθεια είναι ότι το κόστος των Google Ads είναι πολύ ευέλικτο ανάλογα τον προϋπολογισμό της καμπάνιας (το budget) που αποφασίζει ο πελάτης και θα λέγαμε ότι ποικίλλει. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης ή τους διαθέσιμους πόρους σας, μπορείτε να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας (budget). Μπορεί να κυμαίνεται από μερικά λεπτά (cents) ανά κλικ έως και δεκάδες, ακόμα και εκατοντάδες σε σπάνιες περιπτώσεις, ευρώ! Δείτε μερικούς παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος ανά κλικ στις διαφημίσεις Google Ads:

 • Η ανταγωνιστικότητα των λέξεων-κλειδιών (keywords).
 • Η ανταγωνιστικότητα του κλάδου που ανήκει η επιχείριση.
 • Η γεωγραφική σας θέση (της επιχείρισης).
 • Η ποιότητα των διαφημιστικών καμπανιών (ιστορικά).
 • Το κατά πόσο βελτιστοποιημένη (SEO) είναι η ιστοσελίδα (Landing Page) στην οποία καταλήγει η διαφήμιση.

Επιπλέον, θα λέγαμε ότι η πλατφόρμα των Google Ads μας δίνει την δυνατότητα να χειριστούμε την ίδια την καμπάνια σας και σας επιτρέπει να βάλετε όριο στο ξόδεμα για μια συκεκριμένη διαφήμιση (spend), να ορίσετε εξ αρχής ένα μηνιαίο budget για να παραμείνετε εντός του προϋπολογισμού σας ή ακόμη και να σταματήσετε προσωρινά ή οριστικά τις δαπάνες διαφήμισης σας, ανά πάσα στιγμή.

Η αποτελεσματικότητα είναι αυτή που ξεχωρίζει τις διαφημίσεις των Google Ads σε σχέσει με των άλλων ειδών διαφημίσεις που είναι πολύ πιο γενικές και αόριστε. Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό των διαφημίσεων της Google, ειδικά των Search & Shopping Ads, είναι ότι στοχεύουν χρήστες με συγκεκριμένη πρόθεση αγοράς, άρα πολύ πιθανούς πελάτες που έχουν ήδη αποφασίσει τι θέλουν. Για να το εξηγήσουμε καλύτερα θα λέγαμε ότι όταν ένας χρήστης αναζητά κάτι συγκεκριμένο στην Google, δείχνει ήδη ενδιαφέρον για ένα συγκεκριμένο προϊόν ή μια συγκεκριμένη υπηρεσία. , Αυτή η επιθυμία, αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία, την οποία θα λέγαμε ότι σε μάρκετινγκ όρους, μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε για τη διαμόρφωση πιο επιτυχημένων και αποδοτικών στρατηγικών διαφήμισης.

Στη Think-Different αναλαμβάνουμε το πως να διαφημίσετε σωστά, έξυπνα & οικονομικά και να αυξήστε τις πωλήσεις σας άμεσα, καθώς διαχειριζόμαστε λογαριασμούς όλων των κλάδων στην πλατφόρμα της Google. Επίσης, διαθέτουμε τα κατάλληλα εργαλεία για την ανάλυση του ανταγωνισμού σας και την επιλογή των ιδανικών λέξεων -κλειδιών (keywords), με στόχο πάντα τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων των διαφημίσεων σας, να έχετε με άλλα λόγια περισσότερους πελάτες.  Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να αναλάβουμε και να εγγυηθούμε την απόδοση του δικού σας λογαριασμού Google Ads για:

 • Ρύθμιση και διαχείριση λογαριασμού
 • Καμπάνιες αναζήτησης
 • Καμπάνιες προβολής
 • Καμπάνιες αγορών
 • Google Ads Strategy
 • Search Engine Optimization
 • Search Engine Rankings
 • Keyword Analysis
 • Link Building & Link Earning Strategy
 • Content Marketing
 • Blog & Content Strategy
 • CRO (Conversion Rate Optimization)
 • Call-To-Action Strategy
 • User Experience & User Interface Design
 • Βελτιστοποίηση της επένδυσης (ROI)

Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας. Σκεφτείτε Διαφορετικά και επιλέξτε στρατηγικά.

Στη Think-Different σκεφτόμαστε διαφορετικά, αναλαμβάνουμε την προώθηση ιστοσελίδων μέσω Google Ads και εργαζόμαστε για την βελτιστοποίηση της ψηφιακής παρουσίας επιχειρήσεων, παρέχοντας προσαρμοσμένες υπηρεσίες διαφήμισης. Αφήστε την έμπειρη ομάδα μας ψηφιακού μάρκετινγκ να αποφέρει τα μέγιστα της επένδυσης σας και να βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google με διαφήμιση στο Google Ads.

• Σκεφτείτε διαφορετικά • Με προσανατολισμό την κορυφή
• Σκεφτείτε διαφορετικά • Με προσανατολισμό την κορυφή
• Σκεφτείτε διαφορετικά • Με προσανατολισμό την κορυφή
• Σκεφτείτε διαφορετικά • Με προσανατολισμό την κορυφή
• Σκεφτείτε διαφορετικά • Με προσανατολισμό την κορυφή
• Think Different • Διαφήμιση στο Google Ads • Διαφημίσετε σωστά, έξυπνα & οικονομικά
• Think Different • Διαφήμιση στο Google Ads • Διαφημίσετε σωστά, έξυπνα & οικονομικά
• Think Different • Διαφήμιση στο Google Ads • Διαφημίσετε σωστά, έξυπνα & οικονομικά
• Think Different • Διαφήμιση στο Google Ads • Διαφημίσετε σωστά, έξυπνα & οικονομικά
• Think Different • Διαφήμιση στο Google Ads • Διαφημίσετε σωστά, έξυπνα & οικονομικά

Συχνές ερωτήσεις στις υπηρεσίες Google Ads

Πόσο κοστίζουν τα Google ads;

Στο google ads πληρώνετε σύμφωνα με τα κλικ που έλαβε η διαφήμιση σας. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε συγκεκριμένους τύπους διαφημίσεων του google ads όπως αυτή της παρακολούθησης βίντεο στο youtube. Πρακτικά το ελάχιστο κόστος μόνο σε μια καμπάνια google ads να είναι 20 ευρώ , και πιστεύουμε ότι καθε λογαριασμός χρειάζεται κατ’ ελάχιστο 3-4 καμπάνιες, αυτό φυσικά εξαρτάται από τον κλάδο της επιχείρησης. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να σας αποστείλουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στο δικό σας project.

Τι κερδίζω με τη προώθηση μέσω Google Ads;

Μέσα από μια ολοκληρωμένη στρατηγική για προώθηση ιστοσελίδων στο Google Ads κερδίζετε περισσότερους επισκέπτες, προσέγγιση στοχευμένου κοινού, branding, αύξηση πωλήσεων, υψηλές κατατάξεις στα αποτελέσματα αναζήτησης πάνω από τον ανταγωνισμό – η λίστα είναι μεγάλη και αυτά είναι λίγα μόνο από τα πλεονεκτήματα μιας πετυχημένης Google Ads στρατηγικής. Το μόνο σίγουρο, είναι πως θέλουμε να μείνετε 101% ευχαριστημένοι από τη δουλειά που θα κάνουμε μαζί και με απτά αποτελέσματα.

Μπορώ να είμαι πάντα πρώτος στις διαφημίσεις Google;

Θεωρητικά εάν είχατε απεριόριστο budget, θα ήσασταν πάντα πρώτος στις διαφημίσεις για το ή τα Keywords που θα θέτατε. Πρακτικά δεν υπάρχει απεριόριστο budget και οι αναζητήσεις είναι πάρα πολλές που κανένα budget δεν μπορεί πλήρως να το καλύψει. Επιπροσθέτως εκτός από ορισμένες περιπτώσεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγαίνετε πάντα πρώτοι, αλλά πλέον έχει λογική να βελτιστοποιούμε τον λογαριασμό Google Ads για μέγιστα αποτελέσματα σύμφωνα με το στόχο, όπως για παράδειγμα οι πωλήσεις σε σχέση με το κόστος.

Ποιοι οι τύποι των διαφημίσεων Google Ads;

Οι τύποι των διαφημίσεων με τις οποίες μπορούμε να δημιουργήσουμε καμπάνιες είναι οι Search Ads, Standard Shopping ads, Perfomance max, Discovery ads, Display ads και Youtube ads. Αυτοί είναι απλά οι τύποι, και φυσικά, στον κάθε τύπο μπορεί να τεθεί διαφορετικός στόχος ανάλογα με το τι θέλει η επιχείριση να πετύχει με τη συγκεκριμένη καμπάνια.

Τι είναι το Google Remarketing;

Το remarketing ή επαναληπτικό μάρκετινγκ του Google Ads μας δίνει τη δυνατότητα να στοχεύουσουμε χρήστες που έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν το website σας. Περίπου το 98% των επισκεπτών ενός website δεν πραγματοποιούν άμεση μετατροπή (αγορά ή εγγραφή σε υπηρεσία) κατά την πρώτη επίσκεψη. Το επαναληπτικό μάρκετινγκ συμβάλλει στο κλείσιμο της πώλησης, κάνοντας τους χρήστες να επιστρέφουν στον ιστότοπο να προβούν σε κάποια ενέργεια.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Google Ads και SEO;

Το SEO είναι το σύνολο διαδικασιών και τεχνικών που χρησιμοποιούνται για την αύξηση της προβολής του website σας στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτηση (χωρίς την άμεση ανταλλαγή χρημάτων). Τα  αποτελέσματα του SEO, εμφανίζονται συνήθως μέτα 4-6 μήνες. Δείτε περισσότερα για την προώθηση website με SEO

Το Google Ads είναι μια μέθοδος online διαφήμισης που ακολουθεί ένα μοντέλο τιμολόγησης κόστος ανά κλικ (PPC), στο οποίο πληρώνετε για κάθε κλικ που λαμβάνουν οι διαφημίσεις σας. Τα αποτελέσματα του Google Ads είναι άμεσα.

 • Στο SEO πρέπει να επενδύσετε αρκετό καιρό πριν για να λάβετε επισκεψιμότητα.
 • Στο Google Ads, λαμβάνετε την επισκεψιμότητα άμεσα.

Να διαφημιστώ στο Google Ads ή στο Facebook Ads;

Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά την απόφαση αυτή και κρίνεται περισσότερο τους υποκειμενικούς βασικούς παράγοντες της διαφήμισης του πελάτη.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να πούμε ότι και οι δύο διαφημιστικές πλατφόρμες είναι πολύ αποτελεσματικές για την απόκτηση νέων πελατών.

Η πρόταση μας είναι να δοκιμάσετε και τις δύο πλατφόρμες προκειμένου να προσδιορίσουμε την αποτελεσματικότητα της κάθε μίας για την επιχείρησή σας. Είναι πιθανό να διαπιστώσετε ότι τόσο το Google Ads όσο και το Facebook Ads είναι αποτελεσματικά για την επιχείρησή σας, ταυτόχρονα.

Μπορείτε να αναλάβετε ένα ήδη υπάρχον Google Ads Strategy;

Φυσικά και μπορούμε να αναλάβουμε ένα ήδη υπάρχον Google Ads Strategy και να το αναβαθμίσουμε ή να το αλλάξουμε από την αρχή. Θα μελετήσουμε το Google Ads Strategy σας και θα σας προτείνουμε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν ώστε να αρχίσει να αποδίδει καλύτερα.

Έχω ήδη λογαριασμό στο Google Ads, μπορείτε να με αναλάβετε;

Ναι, βεβαίως και μπορούμε. Μπορούμε να τρέξουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες που ήδη έχετε, να τις βελτιστοποιήσουμε και να δημιουργήσουμε νέες.

Πόσο κοστίζει η υλοποίηση μιας διαδικασίας Google Ads;

Το κόστος της δημιουργίας μιας στρατηγικής Google Ads εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το μέγεθος και η φύση της επιχείρησής σας, οι στόχοι σας, ο ανταγωνισμός και η πολυπλοκότητα του έργου. Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες, δε μπορεί και δεν πρέπει να έχει τιμή φασόν. Κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή και έχει τις δικές της ανάγκες SEO. Οπότε εκ των πραγμάτων, η αξία δε μπορεί να είναι συγκεκριμένη πριν γίνει μελέτη των αναγκών σας.

Επίσης, γενικότερα δεν γίνεται να υπάρχει ένας γενικός τιμοκατάλογος για την διαφήμιση στο Google Ads . Κάθε project που αναλαμβάνουμε να διαφημίσουμε έχει τις δικές του μοναδικές καμπάνιες Google και κάθε επιχείρηση τον δικό της προϋπολογισμό. Επικοινώνηστε σήμερα μαζί μας για να σας αποστείλουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στο project σας.

Πώς θα ξεκινήσουμε το δικό μου Google Ads Strategy;

Με βάση τις ανάγκες και τους στόχους σας θα δημιουργήσουμε μια μακροπρόθεσμη Google Ads στρατηγική προσαρμοσμένη πάντα στην ευρύτερη Digital Marketing στρατηγική του brand σας. Κάθε project που αναλαμβάνουμε να διαφημίσουμε έχει τις δικές του μοναδικές Google καμπάνιες και κάθε επιχείρηση τον δικό της προϋπολογισμό. Το μόνο σίγουρο, είναι πως θέλουμε να μείνετε 101% ευχαριστημένοι από τη δουλειά που θα κάνουμε μαζί και με απτά αποτελέσματα.

Είτε τώρα ξεκινάτε και ενδιαφέρεστε να στήσετε ένα website ή ένα e-shop σύμφωνα με τα best practices του κλάδου, είτε βλέπετε ότι έφτασε η ώρα να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό, οι Google Ads Specialists της Think-Different είναι εδώ για να σας βοηθήσουν! Για υπηρεσίες Google Ads σε όλη την Ελλάδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να σας αποστείλουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στο δικό σας project.